Vrouw zwaargewond, taxichauffeur aangehouden Schieweg Rotterdam

Een 28-jarige Poolse vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond aangetroffen op de Schieweg in Rotterdam. Ter plaatse moest de vrouw worden gereanimeerd, waarna zij in zorgwekkende toestand opgenomen is in het ziekenhuis. Hoe de vrouw de verwondingen opliep wordt momenteel onderzocht door een onderzoeksteam van de politie.

 

Even daarvoor was de vrouw uit een taxi gestapt, mogelijk is zij op een groepje van drie mannen afgerend en daarna weer bij de taxi teruggekomen, die weer wilde wegrijden. De chauffeur heeft verklaart dat hij toen de vrouw gewond op de grond zag liggen en de hulpdiensten heeft gebeld. De 29-jarige Rotterdamse taxichauffeur is aangehouden, zijn betrokkenheid bij de verwondingen wordt onderzocht. Volgens getuigen waren zijn handen ingepakt in papieren zakken om eventuele sporen veilig te stellen.

 

De politie is direct een onderzoek gestart, er werd onderzocht of er mogelijk adressen met cameradeurbellen rond de plek van het incident waren en of er getuigen waren. Bij het sporenonderzoek ter plaatse is ook gebruik gemaakt van een speurhond. Dit leverde tot nu nog niet voldoende informatie op.