Team Parate Eenheid valt woning binnen na steekpartij Goedereede

Het Team Parate Eenheid (TPE) van de politie is gisteravond een woning binnen gevallen aan De Stove in Goedereede. Het speciale team van de politie maakte tijdes de inval gebruik van de ademlucht van de brandweer. Rond 20:00 uur kreeg de politie een melding binnen van een steekpartij.

 

Aan de Beresteyn zat een gewonde man op het dak van een schuur, de brandweer moest er aan te pas komen om de 36-jarige Hagenaar van het dak te halen. Het politieonderzoek naar het steekincident leidde naar de woning aan De Stove. In de woning werd een 37-jarige man uit Goedereede aangehouden.

 

Al snel leidde het onderzoek naar meerdere verdachten. In De Lier werden in de nacht van 23 december een 42-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Bij het betreden van de woning aan de Stove werd een van de agenten korte tijd onwel. In het huis rook de agent een sterke chemische lucht en voelde zich niet goed. Om die reden maakte het Team Parate Eenheid gebruik van ademlucht. Wat de chemische lucht veroorzaakte is niet bekend gemaakt