Arrestatieteam doet inval in woning aan de Beesdestraat in Rotterdam

Het arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies heeft in samenwerking met de Team Parate Eenheid een inval gedaan in een woning aan Beesdestraat in Rotterdam. Het is nog onduidelijk waarom de politie de woning heeft betreden.
 
Update
Aanleiding voor de woninginval was een beroving eerder deze ochtend. Het slachtoffer werd door twee mannen ter hoogte van metrostation Rijnhaven rond 09:30 uur onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen mee te rijden naar de Beverwaard. Daar moest hij zijn scooter en telefoon achter laten. Omdat de mannen ook geld wilden, reisde het slachtoffer, nog steeds bedreigd met een vuurwapen, met de daders per metro terug. Bij de Mijnsherenlaan wist hij aan zijn belagers te ontkomen en belde hij iets voor 10:30 uur de politie.
 
De scooter werd later terug gevonden in de Beverwaard. In het onderzoek kwamen agenten een woning aan de Beesdestraat op het spoor. Hierop werd besloten het arrestatieteam in te schakelen. Het huis werd doorzocht, echter zonder resultaat. De politie is nog op zoek naar de daders.