Stoffelijk overschot aangetroffen in kofferbak auto Dordrecht (video)

De Forensische Opsporing heeft de gehele avond onderzoek gedaan in en rondom een auto aan de Aalbersestraat in Dordrecht. In het voertuig zou mogelijk een stoffelijk overschot liggen. Aan het einde van de avond arriveerde een rouwwagen, deze is rond 23:00 uur onder politiebegeleiding vertrokken.

 

Donderdag 29 juli vond er ook groot forensisch onderzoek plaats in een woning aan de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht. De politie zou afgegaan zijn op een melding van een vechtpartij, maar trof in de woning sporen aan die zouden duiden op een ander misdrijf. Later werd een 25-jarige man aangehouden.

 

Eerder wilde de politie niks kwijt over het onderzoek in Zwijndrecht, maar laat nu weten dat er sterke aanwijzingen zijn dat de twee onderzoeken verband houden met elkaar. Het onderzoek loopt nog, de politie zegt morgen met meer informatie te komen.

 

De politie laat via een persbericht weten dat de 25-jarige verdachte afgelopen donderdag een levensdelict heeft bekend. In de woning werden bloedsporen en een voorwerp aangetroffen dat mogelijk gebruikt werd bij het delict. In de aangetroffen auto in Dordrecht zijn koffers aangetroffen met hierin een stoffelijk overschot. Mogelijk gaat het om een 29-jarige man uit Zwijndrecht, die als vermist opgegeven is.

 

 

Foto 1 t/m 4 forensisch onderzoek in Zwijndrechtse flatwoning op 29-07-2021.

 

 

 

 

 

Foto 5 t/m 12 het onderzoek in en rondom een geparkeerde auto op 02-08-2021 in Dordrecht.