18-jarige jongen zwaargewond na schietpartij in schiedam (video)

Een jongen is slachtoffer geworden van een schietpartij aan de P.J. Troelstralaan in Schiedam. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ter plaatse is het erg onrustig, familie van het slachtoffer is aanwezig op de plek van het incident.

 

Slachtoffer

Het slachtoffer van de schietpartij aan de P.J. Troelstralaan in Schiedam is een 18-jarige jongen uit Schiedam. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De Forensische opsporing stelt sporen veilig, de recherche houdt zich bezig met het buurtonderzoek.

 

Verdachten

Voor de schietpartij van vanmiddag aan de P. J. Troelstralaan in Schiedam is een 21-jarige verdachte uit Vlaardingen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn geweest. Hij meldde zich bij het politiebureau. Eerder werd al een 22-jarige man aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het incident.

 

Update (11-10-20)

Vandaag verrichte de politie aanvullend onderzoek aan de P.J. Troelstralaan in Schiedam waar gisteren een 18-jarige jongen werd neergeschoten. De 22-jarige Schiedammer die gisteren werd aangehouden is vrijgelaten, hij is geen verdachte meer. De 21-jarige Vlaardinger zit nog vast.