Dode en gewonden bij ongeval in Vlaardingen

Bij een aanrijding op van Beethovensingel in Vlaardingen zijn vrijdagavond drie gewonden gevallen. De brandweer moest eraan te pas komen om de slachtoffers uit het voertuig te halen. Eén van de auto’s kwam tot stilstand tegen een boom.

 

De politie meldt dat van twee slachtoffers de toestand zorgwekkend is. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

 

[Update 20-07-2020]
Bij het verkeersongeval dat op 17 juli op de Van Beethovensingel in Vlaardingen plaatsvond raakten drie mannen gewond. De politie meldt dat één van de slachtoffers is overleden.

 

Een zwarte Mercedes C180 en een zwarte Citroen C3 reden beiden op de Van Beethovensingel in de richting van de Deltaweg. Door onbekende oorzaak raakten beide auto’s van de weg, waarbij de Mercedes op een boom botste. De Citroen schampte een boom, plette een fiets die tegen de boom geparkeerd stond en raakte vervolgens een geparkeerde personenauto. De inzittende van de Citroen liep arm- en nekletsel op. De twee inzittenden van de Mercedes liepen zware inwendige verwondingen op. De bestuurder van deze Mercedes is inmiddels aan zijn verwondingen bezweken.

 

Uit politieonderzoek is gebleken dat het zeer aannemelijk is dat de beide auto’s behoorlijk hard hebben gereden.